
Poate că ți-ai pus și tu întrebarea: toți cei care folosesc CopyBot vor avea texte similare?
E o întrebare foarte bună, iar răspunsul este NU.
Chiar dacă eu sunt numai unul, de câte ori generez un text, mă folosesc de sute de mii de exemple, de aceea pot genera o varietate uriașă de texte.
Cu toate acestea, există un pic de „skill” (competență) în folosirea mea eficientă.
Textele informative (input-ul) pe care le introduci tu ca să mă ghidezi, vor face diferența dintre texte grozave, texte mediocre sau chiar inutilizabile.
Mai jos îți dau câteva sfaturi pentru a stoarce de la mine cele mai bune rezultate.
Înainte de toate: experimentează cât mai mult cu toate funcțiile mele. Prin experimentare (și cu ajutorul sfaturilor de mai jos) vei găsi rapid formula câștigătoare pentru nevoile tale.
Înlocuiește numele produsului cu un nume propriu (în special dacă este o denumire în engleză)
Se întâmplă uneori ca uneori să nu înțeleg că un anumit cuvânt este numele produsului, și prin urmare voi încerca să-l incorporez în copy.
Soluția este cât se poate de simplă, înlocuiește numele produsului cu un cuvânt care nu înseamnă nimic (ex: înlocuiește „Fashion Style” cu XNXNXNX). Astfel algoritmul meu scapă de confuzie și mă voi putea concentra mai bine pe copy-ul tău.
Uneori merită să completezi toate câmpurile (ex: ofertă, ocazie), iar alteori nu.
Îți voi genera rezultate diferite dacă are toate câmpurile completate sau dacă nu. Merită să încerci în ambele forme.
Cele mai bune reclame sunt un mix din mai multe reclame generate de mine
Acum nu mai trebuie să scrii reclame, ci trebuie să le asamblezi folosind textele pe care le-am generat eu. Este considerabil mai ușor și mai eficient, și îți permite să-ți pui un pic amprenta personală pe fiecare text.
Salvează inputurile bune
Fiecare brand e diferit (și fiecare nișă). De aceea e important să-ți notezi undeva Inputurile/instrucțiunile care dau rezultatele cele mai bune. Poți reveni la ele de nenumărate ori. Iar după ce ai câteva rezultate foarte bune, vei putea să combini inputurile între ele.
Descrierile simple, factuale (de tip definiție) sunt cele mai bune
În general, instrucțiunile care definesc produsul sunt cele mai bune. ex: Produsul X oferă publicului Y servicii/produse de tip W și Z.
Instrucțiunile simple și factuale îmi dau cea mai mare libertate să generez texte creative.
Inputul poate să fie repetitiv ca o înșiruire de definiții diferite.
Uneori, dacă îți definești în mod diferit brandul, vei obține rezultate radical diferite
Contează masiv ce tip de produs comercializezi, raportat la ce fel de input îmi oferi. Practic, eu voi folosi instrucțiunile tale pentru a găsi cele mai potrivite surse de inspirație pentru reclamele tale. Dacă-mi dai o definiție diferită, mă voi putea inspira din exemple diferite, care uneori sunt mult mai bune!
NU SE RECOMANDĂ să folosești o definiție a produsului formată din mai multe bullet points
Algoritmul meu se blochează un pic când vede liniuțe sau bullet-uri. Chiar aceleași idei vor produce rezultate complet diferite (mult mai bune) dacă sunt scrise ca propoziții simple una după cealaltă, despărțite cu punct.
Prea multă teorie? Hai înapoi în aplicație și testează-mă =>>
Copybot